Tietosuoja ja rekisteriseloste

Tiedän, miten herkkiä ja intiimejä asioita seksuaalineuvonnassa käsitellään, ja siksi palvelu on 100% luottamuksellista (pl. rikoslaki 20 pykälä ja lapsiin kohdistuvat seksuaalirikokset, joista minun tulee lain mukaan tehdä ilmoitus). Siksi yksityisyytesi on minulle erittäin tärkeää.

Tallennan varauksen yhteydessä nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostin, jotta ylipäänsä tiedän, kuka minulle milloinkin on tulossa asiakkaaksi tai minne minun tulee mennä käymään. En käytä näitä tietoja muuhun, kun vain ottaakseni tarvittaessa yhteyttä sinuun tai löytääkseni perille. Lisäksi henkilötietosi säilytetään maksujärjestelmän tarjoavassa Klarnan Merchant Portal -pilvipalvelussa, jotta pystyn veloittamaan sinua sekä pysyn selvillä tilauksistani.

United Unicornsilla on ajanvarauksessa antamistasi henkilötiedoista muodostuva henkilörekisteri sekä markkinointirekisteri, joka koostuu uutiskirjeen tilaajista ja heidän antamistaan tiedoista.

Uutiskirjeen tilaamisen yhteydessä antamiasi tietoja käytän uusista asioista kertomiseen ja muuhun markkinointiin, jotta et unohda seksuaalineuvontaa.

Koska seksuaalineuvonta on minusta älyttömän tärkeä asia, haluan että tieto leviää mahdollisimman laajalle. Tämän vuoksi teen digimarkkinointia esimerkiksi hyödyntämällä tällä sivulla kolmannen osapuolen seurantaohjelmia esimerkiksi mainonnan kohdistamiseen (esimerkiksi Google Analytics, Facebook Pixel).

Nämä ohjelmat eivät näytä sinusta yksilöivää dataa, mutta voin luoda niistä cookien avulla verkkosivuvierailijoista yleisöjä, joille voin kohdentaa mainontaa.

Rekisterin tietoja eivät pääse käsittelemään muut kuin United Unicornsin työntekijät tai valtuutetut alihankkijat, jotka ovat allekirjoittaneet NDA:n (vaitiolosopimuksen). Henkilötietojasi säilytetään salasanalla suojatussa pilvipalvelussa. Lisäksi

Mikäli et ole tyytyväinen saamaasi seksuaalineuvontaan tai -terapiaan, palautan rahat. Siinä tapauksessa lähetä minulle sähköpostia tai soita (yhteystiedot alla Kaupan ehdot-kohdassa).

Tietosuojarekisterin ylläpitäjä ja käsittelijä on United Unicorns Oy.

Tietosuojavastaava ja henkilörekisterin kerääjä sekä ylläpitäjä:
Saskia Salomaa
United Unicorns Oy
PL 112
00181 Helsinki.
saskia.salomaa@gmail.com

Lisäksi samasta osoitteesta saat halutessasi tiedon, miten rahat palautetaan, mikäli et ole tyytyväinen palveluun.

Halutessasi saat tiedon siitä, mitä yksilöivää dataa olen sinusta tallentanut. Poistan myös nimesi ja muut tietosi asiakasrekisteristä välittömästi pyynnöstäsi.

Kaupan ehdot

Voit perua tai siirtää seksuaalineuvonnan tai -terapian vastaanoton ennen sen alkua kuluitta. Lisäksi mikäli et ole tyytyväinen saamaasi seksuaalineuvontaan / -terapiaan, palautan rahat 100%. Tällaisessa tapauksessa kerro minulle asiasta vastaanoton aikana, lähetä minulle sähköpostia saskia.salomaa@gmail.com tai soita +358 44 530 5919.