“Suosikkivälineet luovat sopivan henkisen tilan.”

Tein seksuaalineuvonnan opintojeni lopputyön haastattelemalla vapaaehtoisia osallistujia heidän suhteistaan seksivälineisiin. Mitä suhteestaan seksivälineisiin kertoo nimimerkki Kokeilunhaluinen?

“Olen tullut vuosien saatossa avoimemmaksi seksivälineitä koskien. Piilottelin ensimmäisiä seksivälineitä seurustelukumppaneiltani, mutta nykyisin selaamme kumppanini kanssa esimerkiksi seksivälineitä myyviä verkkokauppoja yhdessä.”

“Seksivälineistä suosikkini on ikivanha vibraattori, koska se on juuri sopivan mallinen. Lisäksi pidän kahleista, kaulapannoista ja muista sm-henkisistä välineistä sekä geishakuulista ja anustapeista. Olen todella vaihtelun- ja kokeilunhaluinen ja seksivälineet tuovat piristystä seksiin. Pidän seksivälineistä, jotka vievät ajatukset seksiin ilman, että tarvitsee edes ottaa vaatteita pois. Ne ikäänkuin luovat seksille valmiin “henkisen tilan”.”

“Kumppanini pitävät seksivälineistä koska he tietävät, millaista nautintoa saan niistä. He eivät näe seksivälineitä esimerkiksi minkäänlaisena uhkana itselleen. Seksilelut auttavat minua saamaan voimakkaamman orgasmin. Lisäksi seksivälineet tuovat seksiimme mukavaa vaihtelua – en usko, että olisin esimerkiksi ilman seksileluja lainkaan tyytyväinen seksielämääni.”

“Hankin ensimmäisen seksivälineeni parikymppisenä. Muistan, että seksivälineet kiinnostivat minua ja ystäviäni kovasti teini-ikäisenä, vaikka se, mitä niiden avulla voi tehdä, ei ollut vielä siinä vaiheessa ihan selvää.”

“Osa seksivälineistä on tosi kalliita. Harmittaa, että kalliita seksivälineitä ei voi testata, sillä olisi kiva nähdä millaisia tuntemuksia niiden avulla voi saada. En kuitenkaan halua ostaa sikaa säkissä. Muiden kokemukset toki auttavat, mutta koska jokaisen keho toimii eri tavalla, en voi ikinä tietää mikä seksivälineistä olisi juuri minulle sopiva.”