Seksivälineet tuovat iloa elämään

“Nautin eniten klitoriskiihottimista.”

Tein seksuaalineuvonnan opintojeni lopputyön haastattelemalla vapaaehtoisia osallistujia heidän suhteistaan seksivälineisiin. Tässä toinen tarina. Annetaan nimimerkki Tainan kertoa:

“Käytän jälleen seksivälineitä. On ollut kuukausia tässä välissä, kun ei ole ollut kiinnostusta käyttää mitään tai minkäänlaista yhteyttä ylipäätään omaan seksuaalisuuteen. Yhteyden seksuaalisuuteen voi saada toisen seksuaalisuudesta innostuen mutta itselle siinä merkittävimpänä on yhteys itseen. Onko mun hyvä olla mun kehossa, pystynkö ottamaan vastaan kosketusta ja annanko mä itselleni luvan nauttia omasta seksuaalisuudestani.”

“Nautin eniten klitoriskiihottimista ja vähän järeämpi sellainen wand on ollut pitkään suosikkini. Viimeisin hankintani oli Satisfyer. Kaulapannan pitäminen tuo myös nautintoa alisteiseen seksuaaliseen dynamiikkaan.”

“Kumppanin kiinnostus ja aloitteellisuus vaikuttaa usein minulla välineiden käyttämiseen. Jos toinen silmiin nähden innostuu asusteista tai leluista, se innostaa minua myös käyttämään niitä. Joskus kumppani on ollut mustasukkainen välineille tai ehkä ennemmin ajatukselle siitä että olen seksuaalinen yksin mutten hänen kanssaan. Kumppani toivoo usein myös että leikkisin ja käyttäisin seksivälineitä häntä tyydyttääkseni.”

“Ensimmäinen lelu on tullut joskus lukioikäisenä tai siinä parinkympin korvilla. Taisi olla pieni klitoriskiihotin. Yleensä olen hankkinut lelut kauppaan itse kävelemällä että voi tunnustella ja tutkia. Nettiostoksia on muutama. Leluostoksilla tuntee innostusta, mutta vähän myös nolostelua ja häpeää. Uhmakkuutta myös siinä on mukana ja näyttämisen halua, että minäpäs olen nyt seksijumalatar, kun haluan ilmaista vapaata seksuaalisuuttani uskaltamalla kävellä liikkeeseen.”

“Suhtautuminen on vaihdellut innostuksesta, kokeilunhalusta, esiintymishalusta ja säännöllisestä käytöstä häpeään ja turhautumiseen. Kun oma seksuaalisuus on muuttunut, on välineet tuntuneet kömpelöiltä ja kylmiltä silloin kun on kaivannut kosketusta ja ulkopuolelta tulevaa hyväksyntää omaan seksuaalisuuteensa. BDSM-välineisiin ahdistui ikävien kokemuksien seurauksena, mutta niitä traumoja paranneltuani olen jälleen innostunut uudelleen leikkimään.”

“Olen nauttinut antavana osapuolena olemisesta yhtälailla kuin vastaanottajana. Jos on samanaikaisia useita kumppaneita ja joku tykkää välineurheilusta, niin usein se innostus siirtyy myös toisiin suhteisiin kokeilunhaluna.”

Seksivälineet tuovat iloa elämään
Lelut, jotka kiinnostavat Tainaa tällä hetkellä.