Mikä Havahtuminen?

Hei, olen Saskia Salomaa ja tervetuloa lukemaan blogia tai varaamaan aika seksuaalineuvontaan!

Havahtuminen syntyi alun perin blogina itsetutkiskelupohdintojen ympärille, mutta laajeni terapiapalvelujen varausalustaksi koska halusin auttaa sinua vielä tehokkaammin. Olen yrittäjä ja seksuaalineuvoja sekä seksuaaliterapian opiskelija, ja olen elämäni aikana joutunut pohtimaan seksuaalisuuteen liittyviä asioita monelta kantilta. Ongelmista selvittyäni tajusin, että voin auttaa pohdintojeni avulla myös muita, ja päädyin siksi opiskelemaan seksuaaliterapiaa. 

Havahtuminen on tarkoitettu etsijöille ja kysyjille. Se on koti uteliaille pohtijoille, sillä moni miettii, kuka oikein onkaan. Havahtuminen kertoo itsetuntemuksen parantamisesta: loppuelämän kestävästä matkasta, elämän mahtavimmasta ja kamalimmasta kokemuksesta.

Varaa rohkeasti aika! Voit varata ajan yksin tai yhdessä – seksuaalisuuden pohdinta sopii kaikenlaisissa elämäntilanteissa oleville.

Teen myös esiintymis- ja koulutuskeikkoja – kysy tarjousta rohkeasti! Minuun saat yhteyden myös soittamalla 044 530 5919. Voit myös lukea lisää aiheesta Puhujakeikat-sivulta. 

ps. Mistä nimi Havahtuminen? Kirjalista valottaa asiaa.

Pohdituttaako jokin seksuaalisuuteen liittyvä asia? Lue Usein kysytyt kysymykset tai varaa suoraan rohkeasti aika seksuaalineuvontaan. 

Tässä asiakkaideni kokemuksia: 

“Seksuaalineuvonta oli hieno kokemus ja Saskian kanssa oli äärimmäisen helppoa ja luontevaa jutella haastavistakin aiheista. Sain työkaluja hyödynnettäväksi parisuhteessani ja olen huomannut niistä olleen jo hyötyä käytännössä. Olemme saaneet kumppanini kanssa avattua keskusteluita, jotka olisi pitänyt käydä jo kauan sitten. Menisin ehdottomasti uudestaan! Seksuaalineuvontaan voi osallistua kuka vaan, tuntuipa se oma ongelma miten vähäpätöiseltä tahansa. Miksi jättää käsittelemättä aiheita, joilla on vaikutusta koko loppuelämään.”

“Vau! Aivan mahtava fiilis! Sain valtavasti itseluottamusta ja tunnen edenneeni ajatuksissani vuosikausia eteenpäin. Tunnen itseni paremmin. Olen iloisempi kuin pitkään aikaan :)”

“En osaa antaa mitään muuta kuin positiivista palautetta! Ensinäkin, sait luotua turvallisen ja positiivisen ilmanpiirin. Vaikeista asioista oli sinulle helppo puhua.”