Mikä Havahtuminen?

Hei, olen Saskia Salomaa ja tervetuloa lukemaan blogia tai varaamaan aika seksuaalineuvontaan!

Havahtuminen on tarkoitettu etsijöille ja kysyjille. Se on koti uteliaille pohtijoille, sillä moni miettii, kuka oikein onkaan. Havahtuminen kertoo itsetuntemuksen parantamisesta: loppuelämän kestävästä matkasta, elämän mahtavimmasta ja kamalimmasta kokemuksesta.

Havahtuminen.fi syntyi halusta jakaa omat itsetutkiskelupohdinnat laajemman joukon kanssa. Blogi kuvaa sitä, millaista on opetella tuntemaan itsensä ja opetella elämään itsensä näköistä elämää. Tekemään valintoja, jotka eivät perustu pelkoon, muiden haluihin tai vääriin motiiveihin. Vaan sellaisiin asioihin, jotka kantavat vähän pidemmälle. Itsetuntemuksen kasvattamista käsitellään erilaisten valintatilanteiden, elämäntapamuutosten ja reagointityylien kautta, joihin vaikuttamalla laivan suunta kääntyy pikku hiljaa. Varoitan, että matkanteko on hidasta, mutta mitä muuta meillä on kuin aikaa?

Opiskelen tällä hetkellä seksuaalineuvojaksi. Varaa rohkeasti aika ja tule neuvontaan! Voit varata ajan yksin tai yhdessä – seksuaalineuvonta sopii kaikenlaisissa elämäntilanteissa oleville.

Teen myös koulutuskeikkoja – kysy tarjousta rohkeasti! Minuun saat yhteyden osoitteessa s a s k i a piste s a l o m a a ä t g m a i l . c o m

ps. Mistä nimi Havahtuminen? Kirjalista valottaa asiaa.

Pohdituttaako oma seksuaalisuus? Tätäkin aihetta voit pohtia seksuaalineuvonnassa.
Varaa aika nyt – voit osallistua yksin tai kumppanisi kanssa.