Haluaisitko kertoa tarinasi?

Haluaisin, että Havahtuminen olisi vielä nykyistä kollektiivisempi alusta etsijöille, pohtijoille ja muutoksen tekijöille. Ihmisten tarinat kiehtovat ja olen omien kirjoitusteni kohdalla saanut useampaan otteeseen palautetta siitä, että omakohtaiset kokemukset kiinnostavat. Siksi olet tervetullut kertomaan oman tarinasi!

Mistä sitten kirjoittaisit? Kerro vaikka siitä hetkestä, jolloin päätit muuttaa elämäsi laivan suuntaan! Tai siitä, millaisia ratkaisuja olet tehnyt elämässäsi ollaksesi enemmän se ihminen, jota olet aina halunnut olla. Sisäiset muutokset ruumiillistuvat yleensä joinakin konkreettisina, mullekin näkyvinä merkkeinä. Oletko raitistunut, pudottanut paljon painoa, saanut uusia ystäviä, selvinnyt puhumalla parisuhdekriisistä, opetellut syömään kunnolla olematta voimaton rimpula, uskaltanut sanoa ei, päättänyt vaatia enemmän? Tai sitten kaikki on elämässäsi säilynyt kuten aiemminkin, ainoastaan pään sisällä on kasvanut uusia keloja? Niistäkin voi kirjoittaa!

Voit kirjoittaa erittäin vapaamuotoisesti tai jos tuntuu että tarvitset apua, voin lähettää tukikysymyksiä. Kirjoittamisella ei ole mitään aikarajaa, eli jos nyt ei tunnu siltä mutta vuoden päästä tuntuukin, niin pistä tarina tulemaan myöhemmin, ei tämä blogi minnekään katoa. Tekstin pituudella ei ole väliä, se voi olla yksi kappale tai yksi liuska (A4), tai jopa pidemminkin jos jaksat kirjoittaa.

Tarinoita voit lähettää esimerkiksi meilinä osoitteeseen havahtuminen piste fi ät gmail piste com (kirjoita teksti meiliin, ei liitetiedostoja). Pidätän oikeudet muokata tai olla julkaisematta tarinoita. Julkaisusta ei makseta palkkiota.

Kirjoittamalla pääset jakamaasi oman tarinasi kiinnostuneen yleisön kanssa ja rohkaiset muita samassa tilanteessa olevia! Odottelen täällä meilejä 🙂